Het Jeugdfonds Sport maakt het voor kinderen tot 18 jaar financieel mogelijk om te kunnen sporten, ook als hun ouders daarvoor niet in de gelegenheid zijn. Ben je 18 jaar of ouder, dan kom je misschien in aanmerking voor de naturaregeling via Almelo Doe(t) Mee. Meer info: almelo.jeugdsportfonds.nl

Scorpio Gym is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, Bedrijfsfitnessabbonement.nl en GymPass. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met voordeel te gaan sporten! Meer info op www.bedrijfsfitnessnederland.nl, www.bedrijfsfitnessabonnement.nl en www.gympass.com.

Scorpio Gym is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf voor het begeleiden van mbo-studenten met de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Meer info op www.s-bb.nl

Kickboxing

– Dutch Style Kickboxing –
De vechtstijl waarmee Nederland wereldberoemd is geworden. Japanse stijl kickboksen vermengd met een vleugje Muay Thai en westers boksen.

Volwassen (vanaf 12jr.) € 35 per maand € 95 per kwartaal
Kinderen (t/m 11jr.) € 25 per maand € 70 per kwartaal

Aanmelden kickboxing

– kickboxing –

Inschrijfformulier Kickboksen

Trainer

De hoofdtrainer is Stephen Cooke en is op zijn elfde jaar begonnen met vechtsport. Van karate, pencak silat, kung-fu en wedstrijdtaekwondo is hij in het kickboksen beland.

De kickboksopleiding heeft hij genoten bij de Amsterdamse Mejiro Gym o.l.v. de wereldberoemde Jan Plas. Ze zeggen wel dat Jan Plas de godfather van het kickboksen was. Zijn lesstof en -methode lopen als een rode draad door Scorpio Gym.

Enkele beroemde trainingsmaten bij Mejiro Gym waren Rob ‘Mr. Lowkick’ Kaman, Bob Schrijber en Tommy van de Berg, die nu ook hun kennis aan het overdragen zijn.

ONBEPERKT ALLE SPORTEN

Klanten kunnen met hun lidmaatschap onbeperkt gebruik maken van alle groepstrainingen.

€35 maand / €95 kwartaal

ONBEPERKT ALLE SPORTEN

Wij bieden de klanten een voordelig abonnement aan, waarbij men onbeperkt gebruik kan maken van alle groepstrainingen.

€35 maand / €95 kwartaal

Mixed Martial Arts

– NPU MMA –
De ultieme gemengde vechtsport.
Vanaf 14 jaar

NPU (Non Pus Ultra) is de MMA-tak van Scorpio Gym. Mixed Martial Arts (MMA) is de gemengde vechtsport met onderdelen uit de staande vechtsporten, zoals boksen, kickboksen en muay thai en uit de grondgevechtsporten, zoals Braziliaans jiujitsu, worstelen en grappling. Op die manier ontstaat er een complete vechtstijl.

Volwassen (vanaf 14jr.) € 35 per maand € 95 per kwartaal

Inschrijfformulier MMA

– Mixed Martial Arts –

Inschrijfformulier MMA

TRAINERS

Sebastian Heijblom

is trainer en professioneel MMA-vechter. Hij heeft in ruim 12 jaar tijd bij vele gerenommeerde sportscholen in Groningen, Assen, Utrecht en Amsterdam getraind. Sebastian heeft een enorme ervaring in lesgeven en coaching in MMA, Grappling en Fitness.

De vele seminars van prominente vechtsporters als Bas Rutten en Jake Shields hebben ook bijgedragen aan zijn enorme kennis in deze vechtsportdiscipline.

Chico ‘El Toro’ Martinez

is meervoudig Nederlands en vice-Europees kampioen. Zijn opkomsten met stierenhoed en Spaanse gitaar zijn legendarisch. Chico heeft in zijn jonge carrière vele professionele MMA-wedstrijden gevochten.

Hij vocht vroeger vaak voor RINGS Holland en heeft op latere leeftijd nog een hoogtepunt gehad op Cage Warriors in België.

Weekrooster

Omschrijving

Tijd (uur)

Maandag

Bokszaktraining 09:00
Kickboxing Kids 18:00
Kickboxing Beginners 19:00
Kickboxing Gevorderen 20:00

Dinsdag

Bokszaktraining 09:00
MMA 18:00
Bokszaktraining 19:00
Kickboxing Gevorderen 20:00

Woensdag

Bokszaktraining 09:00
Bokszaktraining 19:00
MMA 20:00

Donderdag

Bokszaktraining 09:00
Kickboxing Kids 18:00
Kickboxing Beginners 19:00
Kickboxing Gevorderen 20:00

Vrijdag

Bokszaktraining 09:00
Bokszaktraining 19:00
VRIJE TRAINING 20:00

SCORPIO GYM, REGGESTRAAT 11, ALMELO, OVERIJSSEL, 7607 LM, NETHERLANDS | +31650506177 |  info@scorpiogym.nl

Proefles Kickboksen

Inschrijfformulier Onbeperkt alle sporten

Inschrijfformulier Onbeperkt alle sporten

Proefles MMA