Vechtsporten

Word sterker, fitter en zelfverzekerder

Welkom bij Scorpio Gym, dé plek in Almelo waar je terecht kunt voor uitdagende vechtsporttrainingen. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout, zelfverdedigingstechnieken wilt leren of jezelf wilt voorbereiden op wedstrijden, onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te motiveren.

Bij Scorpio Gym bieden we een breed scala aan vechtsporten, waaronder kickboksen, MMA en bokszaktraining. Of je nu een beginner bent of al jarenlang ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Kickboksen

– Dutch Style Kickboxing –
Kickboksen is een vechtsport die steeds populairder wordt, en dat is niet zonder reden. Het is een uitdagende en complete workout waarbij je zowel je uithoudingsvermogen, kracht als techniek traint. Onze ervaren trainers begeleiden je tijdens de lessen en zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier leert kickboksen. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van kickboksen en wat je kunt verwachten tijdens onze lessen. Er zijn bij ons ook kickbokslessen voor kinderen.

Volwassen (vanaf 12jr.) € 35 per maand € 95 per kwartaal
Kinderen (t/m 11jr.) € 25 per maand € 70 per kwartaal

€10 eenmalig INSCHRIJFGELD

Scorpio Gym is een erkend leerbedrijf voor het begeleiden van mbo-studenten met de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Meer informatie op Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almelo biedt financiële ondersteuning aan kinderen tot 18 jaar zodat zij kunnen sporten, zelfs als hun ouders daarvoor niet in staat zijn. Als je ouder bent dan 18, dan kun je mogelijk gebruikmaken van de naturaregeling via Almelo Doe(t) Mee. Voor meer informatie kun je terecht bij Jeugdfonds Sport & Cultuur Almelo.

Bij Scorpio Gym kun je profiteren van onze samenwerking met Nationaal Bedrijfsfitness Plan, Bedrijfsfitnessabonnement.nl en GymPass. Hierdoor kunnen werknemers van deelnemende bedrijven voordelig gaan sporten. Voor meer informatie kun je terecht bij Bedrijfsfitnessnederland.nl, Bedrijfsfitnessabonnement.nl en Gympass.com.

Schrijf je in

Denk je dat de kickboksen wel iets voor jou kan zijn? We hopen je snel te verwelkomen bij Scorpio Gym in Almelo. Vraag een proefles aan of schrijf je meteen in.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4

Naam*
DD slash MM slash JJJJ

Trainer

De hoofdtrainer is Stephen Cooke en is op zijn elfde jaar begonnen met vechtsport. Van karate, pencak silat, kung-fu en wedstrijdtaekwondo is hij in het kickboksen beland.

De kickboksopleiding heeft hij genoten bij de Amsterdamse Mejiro Gym o.l.v. de wereldberoemde Jan Plas. Ze zeggen wel dat Jan Plas de godfather van het kickboksen was. Zijn lesstof en -methode lopen als een rode draad door Scorpio Gym.

Enkele beroemde trainingsmaten bij Mejiro Gym waren Rob ‘Mr. Lowkick’ Kaman, Bob Schrijber en Tommy van de Berg, die nu ook hun kennis aan het overdragen zijn.

Mixed Martial Arts

– NPU MMA –
NPU (Non Pus Ultra) is de MMA-tak van Scorpio Gym. Mixed Martial Arts (MMA) is een zeer veelzijdige vechtsport waarbij technieken uit verschillende disciplines zoals kickboksen, worstelen en Braziliaans Jiujitsu worden gecombineerd. Het is een uitdagende en intensieve sport waarbij zowel fysieke als mentale vaardigheden worden getraind. Bij Scorpio Gym bieden we MMA-lessen aan onder begeleiding van ervaren trainers die je stap voor stap helpen om je technieken te verbeteren. Of je nu wilt deelnemen aan wedstrijden of gewoon een complete workout zoekt, onze lessen zijn geschikt voor iedereen. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van MMA en wat je kunt verwachten tijdens onze lessen.

€35 maand / €95 kwartaal

€10 eenmalig INSCHRIJFGELD

Schrijf je in

Denk je dat MMA wel iets voor jou kan zijn? We hopen je snel te verwelkomen bij Scorpio Gym in Almelo, zodat we jou de veelzijdige wereld van MMA kunnen laten zien. Vraag een proefles aan of schrijf je meteen in.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4

Naam*
DD slash MM slash JJJJ

TRAINERS

Sebastian Heijblom

is trainer en professioneel MMA-vechter. Hij heeft in ruim 12 jaar tijd bij vele gerenommeerde sportscholen in Groningen, Assen, Utrecht en Amsterdam getraind. Sebastian heeft een enorme ervaring in lesgeven en coaching in MMA, Grappling en Fitness.

De vele seminars van prominente vechtsporters als Bas Rutten en Jake Shields hebben ook bijgedragen aan zijn enorme kennis in deze vechtsportdiscipline.

Chico ‘El Toro’ Martinez

is meervoudig Nederlands en vice-Europees kampioen. Zijn opkomsten met stierenhoed en Spaanse gitaar zijn legendarisch. Chico heeft in zijn jonge carrière vele professionele MMA-wedstrijden gevochten.

Hij vocht vroeger vaak voor RINGS Holland en heeft op latere leeftijd nog een hoogtepunt gehad op Cage Warriors in België.

ONBEPERKT ALLE SPORTEN

Klanten kunnen met hun lidmaatschap onbeperkt gebruik maken van alle groepstrainingen.

€35 maand / €95 kwartaal

ONBEPERKT ALLE SPORTEN

Wij bieden de klanten een voordelig abonnement aan, waarbij men onbeperkt gebruik kan maken van alle groepstrainingen.

€35 maand / €95 kwartaal

Weekrooster

Omschrijving

Tijd (uur)

Maandag

Bokszaktraining 09:00
Kickboxing Kids 18:00
Kickboxing Beginners 19:00
Kickboxing Gevorderen 20:00

Dinsdag

Bokszaktraining 09:00
MMA 18:00
Bokszaktraining 19:00
Kickboxing Gevorderen 20:00

Woensdag

Bokszaktraining 09:00
Kickboksen voor Vrouwen 18:00
Bokszaktraining 19:00
MMA 20:00

Donderdag

Bokszaktraining 09:00
Kickboxing Kids 18:00
Kickboxing Beginners 19:00
Kickboxing Gevorderen 20:00

Vrijdag

Bokszaktraining 09:00
Bokszaktraining 19:00
VRIJE TRAINING 20:00

SCORPIO GYM, REGGESTRAAT 11, ALMELO, OVERIJSSEL, 7607 LM, NETHERLANDS | +31650506177 |  info@scorpiogym.nl