LEGENDS of Kickboxing

door nov 2, 2019Nieuws

ALMELO LEGENDARISCH

Zaterdag 2 november 2019 – LEGENDS of Kickboxing, Almelo: Het was weer zover. Kickboksen in de IISPA Topsporthal, waar menig lokale held een legendarische status kon bereiken. Scorpio Gym had zelf een aantal toekomstige legendes in de ring staan. De jeugd met toekomst werkte voor de pauze de partijen af. Daarna hadden we nog twee hete IJzers in het vuur, Tom van der Wal en Abdullah Faqiri.

JEUGD Sama Aârab maakte goede combinaties afgerond met lowkicks, maar het kon wel iets pittiger. Sama vocht ONBESLIST tegen Chenoa Finke (Atty’s Gym). Nabillah Faqiri ronde goed af met veel lowkicks, die net niet hard genoeg waren om de tegenstander vroegtijdig af te stoppen en VERLOOR de partij van Puck Horst (SC IJsselmuiden). Ian Schelfhorst overrompelde de tegenstander vanaf de bel, maar moest een paar keer flinke duwtrappen slikken. ONBESLIST tegen Roan Amelsbeek (Viriya Gym). Jayden de Jong begon uitstekend tegen Jord Walker (Simon van der Veen), maar liet zich de ronden erna toch teveel terugdringen. ONBESLIST. Scott Hilgerink conmbineerde goed met stoten en harde lowkicks. In de eerste ronde gaf hij er wel dertig stuks. Helaas mocht het niet baten en VERLOOR Scott de partij van Rick Eggink (Amieries Gym). Sem van der Weijde vocht al als een volwassen nieuweling. Op tactisch niveau is hij de echte jeugdklasse eigenlijk al ontgroeid, maar moet dit nog even een paar jaar doorzetten. Sem WON de partij overtuigend van Lyam Kamphuis (Team Altena).

SENIOREN Tom van de Wal in een veteranenpartij, die wat rommelig begon, doordat de tegenstander wild op hem af kwam. Na een minuut rommelen deed Tom een stapje terug en pareerde de inzet van de tegenstander met een spatzuivere backfist. Tegenstander Henrie Nieuwenhuis (SC IJsselmuiden) kwam niet op tijd bij. Tom stond in de touwen. WINST. Abdullah Faqiri kwam onder luide toejuiching van zijn fans op. Dat ging de hele wedstrijd door. Abdullah zat er lekker in, maar af en toe liet hij de tegenstander Boris Perez Mejia terug in de wedstrijd komen. Het was een geweldige partij met acties over en weer. Partij ONBESLIST.

SCORPIO GYM, REGGESTRAAT 11, ALMELO, OVERIJSSEL, 7607 LM, NETHERLANDS | +31650506177 |  info@scorpiogym.nl