Fairtex SPYRIT Kickboxing Championships EURO 2024

door okt 8, 2024

 

Het Fairtex SPYRIT Kickboxing Championships EURO 2024 vindt plaats op 30 november in Almelo. 

De derde editie bevestigt het succes en de groeiende populariteit van het toernooi, dat blijft innoveren en zich ontwikkelt en al snel een vaste waarde is geworden in de kickbokswereld.

Het toernooi volgt een succesvol concept dat zich onderscheidt door zijn unieke opzet:

1. 4-Fighters Toernooi: Zowel bij de mannen als de vrouwen vechten vier deelnemers per gewichtsklasse in een poule. Dit format zorgt voor intense en strategische gevechten, waarbij elke deelnemer de kans krijgt om voor de Europese titel te strijden.

2. Enige Toernooi vanaf 18 Jaar: Deelname is uitsluitend voor vechters van 18 jaar en ouder, waardoor het toernooi zich richt op volwassen kickboksers die klaar zijn voor serieuze competitie.

3. Alle Gewichtsklassen op één dag: Alle wedstrijden, ongeacht de gewichtsklasse, worden op dezelfde dag gehouden. Dit biedt toeschouwers een dynamische ervaring, met non-stop actie en variatie in de gevechten.

4. Europese Deelname: Vechters uit heel Europa nemen deel, wat een brede vertegenwoordiging van stijlen en talenten garandeert. Dit verhoogt het niveau van de competitie en maakt de strijd om de titel extra spannend.

Deze unieke opzet maakt het Fairtex SPYRIT Kickboxing Championships EURO 2024 een belangrijk evenement in de Europese kickbokswereld, waar talenten uit heel Europa de kans krijgen om te strijden voor de titel.

Meer info op de website www.spyritkc.eu

SCORPIO GYM, REGGESTRAAT 11, ALMELO, OVERIJSSEL, 7607 LM, NETHERLANDS | +31650506177 |  info@scorpiogym.nl