4 Dutch Fitness Awards gewonnen

door dec 2, 2020Nieuws

Scorpio Gym nam dit jaar deel aan de verkiezingen voor de Dutch Fitness Awards. Alle Fitnessclubs van Nederland konden hieraan meedoen. Maandag 30 november werden de uitslagen via een live-uitzending op Facebook bekend gemaakt. 
Scorpio Gym won de award in de categorie Fitnessclubs gemeente Almelo. Trainer Stephen Cooke won de award voor Personal Trainer van onze gemeente, maar tot ieders verrassing werd hij daarmee ook winnaar van de provincie Overijssel. Dit bleek nog niet alles te zijn. De vakjury kende Stephen Cooke ook nog de Creativiteits Award toe voor de meest creatieve promotie van de verkiezing. De Fitnessclub Award en Personal Trainer Award werden tevens bestempeld als Gold Award wegens de hoogste gemiddelde beoordeling in genoemde categorieën. Vier awards voor een sportclub uit Almelo is niet mis.
2020 was natuurlijk een heel bijzonder jaar met een lock-down in het voorjaar en het inperken van de groepslessen. Wij zijn met z’n allen toch positief gebleven en creatief en veerkrachtig geweest. De awards zijn hiervoor de beloningen.

SCORPIO GYM, REGGESTRAAT 11, ALMELO, OVERIJSSEL, 7607 LM, NETHERLANDS | +31650506177 |  info@scorpiogym.nl